Over DNN

Wij bouwen al sinds 2004 websites met DNN. DNN is een krachtig open source content management systeem (CMS) annex web development platform. Met DNN (voorheen DotNetNuke) kunnen websites en web applicaties gerealiseerd worden. Door de eenvoudige plug en play model kan kosten effectief een op maat gesneden website worden ingericht. Met een CMS als DNN kunt u via uw webbrowser de inhoud van uw website aanpassen.

Open Source betekent voor u dat u geen maandelijkse licentiekosten betaalt voor het gebruik van DNN. De enige periodieke kosten zijn voor hosting en eventueel uren voor onderhoud of support. Een tweede voordeel van een open source CMS is het voorkomen van Vendor Lock-in. Uiteraard gaan wij er vanuit dat dit niet nodig zal zijn, maar het is voor u wel een extra zekerheid.

DNN is gebouwd op basis van Microsoft technologie (.NET) een zeer betrouwbaar en stabiel systeem. DNN is een platform dat continu doorontwikkeld wordt en zich de laatste 15 jaar volop heeft bewezen binnen zowel commerciële organisaties als de overheid, voor websites, intranetten en web applicaties.

Als voorbeeld ondersteunen wij ondermeer de Nederlandse douane die DNN inzet als een bedrijfsbrede intranet oplossing. Ook helpen we een groot accountantskantoor dat DNN gebruikt voor hun website en extranet waar klanten op in kunnen loggen. Daarnaast ondersteunen we tientallen andere klanten van eenmanszaken tot grote MKB bedrijven, ziekenhuizen en scholen.

DNN is uitermate flexibel van opzet. Een basis installatie bevat al een groot deel van de componenten die nodig zijn om een website te bouwen. Daarnaast zijn er veel verschillende uitbreidingen beschikbaar, zowel gratis / open source als commercieel. Een aantal uitbreidingen bieden wij standaard aan, sommigen worden per klant aangeschaft. Wij bouwen voor klanten ook specifieke uitbreidingen op het systeem indien gewenst. Neem contact op zodat we samen kunnen kijken of DNN ook voor u een match is.