Webapplicaties met DNN

Van het bouwen van webapplicaties worden wij heel erg blij, niets is immers mooier dan een stukje van het primaire proces in een organisatie m.b.v. een mooie webapplicatie te ondersteunen. 

Een webapplicatie is in onze ogen een online tool die een stukje werkproces perfect ondersteunt. De hoeveelheid functies in het werkproces bepaalt natuurlijk de omvang van de applicatie. De webapplicatie vereist bijna altijd dat bezoekers/gebruikers inloggen met naam/e-mail en wachtwoord, en op basis van hun inlog gegevens toegesneden functies ter beschikking hebben. Er zijn bijna altijd verschillende niveaus van toegang / rollen. 

 

Case: Congres website

Onlangs hebben we een congresapplicatie gebouwd voor een medische vereniging. De applicatie ondersteund de volgende processen:

  • aanmelden indienen van presentaties, na sluitingsdatum hebben de beoordelaars een mooi overzicht van de ingediende presentaties en kunnen deze vervolgens goedkeuren (of afwijzen) en toewijzen aan zalen en tijdslots,
  • bezoekersregistratie incl. koppeling met payment providers voor de betaling van het entreegelden,
  • een persoonlijke agenda, bezoekers van de conferentie kunnen een eigen agenda samenstellen,
  • een feedback en notitie functionaliteit,
  • mobiele ondersteuning en verschillende weergave mogelijkheden: lijsten, gantt charts, pdf export.

Kortom een relatief eenvoudige webapplicatie die de beschikbare tools binnen DNN optimaal gebruikt. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw applicatie door te spreken.